Thursday, 10 September 2015

SOUTH KOREA : BEODENGI (반데기) - pupae

Assalamualaikum and have a nice day. Today, we 

want to share with you about a bizzare food 

from Korean. It know as beondegi. Beondegi 

means a pupae which are seasoned and Korean 

eat it as a snack.This snack are usually found at the 

street and it also was selled in a can at grocery.

 



 


 History

 
 The beondegi was invented during a korean war. 
During that war, they did not have a enough food to 
eat for their energy. Despite of their situation, they keep 
search for the food because they are very need the 
energy on that time. After a few later, they found the 
pupae and try to eat it. They found that the pupae are 
tasted good and find that the pupae have a lot 
of protein for their energy.
 

 
 
Nowadays, the Beondegi are famous among Korean people.
They eat it as a snack after they back from their work.
 

How to cook it ?

The ingredient that you need is the pupae, 1 tablespoon 
soy sauce, 1 tablespoon sesame oil and 2 minced garlic.
Firstly, put the pupae in a pot and boil it for a while. 
After a minute, take the pupae out and put it into a bowl. 
Add salt, 1 tablespoon of sesame oil, 1 tablespoon soy sauce 
and 2 minced garlic. Mix the ingredient together and 
put it into the oven and roast 45-60 minutes until it crisp. 
After that, the beondegi are ready to serve. Usually, 
Korean eat it with the soju at the night 
after they back from their work.

 

 Conclusion

The Korean people say that beondegi are tasted 
very delicious, but it smell are a bit disgust. 
The beondegi also have a lot of protein that body need. 
To me, this beondegi is good to eat because of it tasted 
and crunshed. But I will not eat because the smell 
of beondegi will make me feel bad and 
also it look like the pupae.




 
  Here some video!

0 comments:

Post a Comment